Låsesmed Birkerød og Rudersdal

Langhoff Låseservice er din autoriseret låsesmed i Birkerød: 40 års erfaring i branchen

Som et resultat af mange års erfaring i branchen har vi udviklet en bred kompetencepalette, der gør, at vi kan dække alle opgavetyper inden for låseservice-faget. Vi tager vores faglighed alvorligt, og derfor er vi konstant opmærksomme på udviklinger inden for faget, så vi kan garantere dig som kunde, at vi tilbyder løsninger fra den øverste hylde af sikkerhedsinstallationer. Vi kan hjælpe dig, hvis du har låst dig selv ude af enten hjem eller bil, hvis du ønsker en optimering af din eller din virksomheds sikkerhed, eller hvis du blot har brug for et gratis sikkerhedstjek i Birkerød og Rudersdal.

 

Gode tidspunkter at få omkodet dine låse

Det er vigtigt, at man er opmærksom på, om der kan være nogen, der uønsket har adgang til ens bopæl. Det kan være, at du tidligere har mistet en af nøgle, at du har overtaget en ny bolig, eller du tidligere har været udsat for tyveri. Hvis du genkender nogle af disse situationer, så anbefaler vi, at du får omkodet dine låse. Vi hos Langhoff Låseservice rykker gerne ud til både private og erhverv i Birkerød og Rudersdal og får omkodet dine låse for dig så hurtigt som muligt. Her kan vi også komme med nogle råd og vejledning i forbindelse med eventuelt at optimere sikkerheden omkring din bolig.

 

Konkurrencedygtige priser på kvalitetssikre løsninger

Som leverandører af mekanisk og elektronisk sikring til private og virksomheder tilbyder vi konkurrencedygtige priser på vores løsninger. Vi tilbyder vores ydelser på baggrund af timepriser, der er inklusiv moms, men bemærk at døgnvagt kun er tilgængelig for vores erhvervskunder:

  • Dagstimer: 650kr
  • Aften/weekend/helligdage: 1.300kr
  • Nat: 1.900kr (kun for erhvervskunder)

 

Du kan også kontakte os for et uforpligtende tilbud allerede i dag på 45 86 01 10.