Oplukning af låse

Vi tilbyder effektiv låseservice alle årets dage

Hos Langhoff Låseservice sætter vi en dyd i at tilbyde effektiv, grundig og faglig låseservice året rundt. Er du derfor kommet til at lukke dig selv ude af den ene eller den anden årsag, så ring til os på 45 86 01 10 – vi kører ud fra Hørsholm og Fredensborg og leverer oplukninger af låse i hele Nordsjælland.  

 

Oplukning af låse og døre tager blot et øjeblik

Når du har taget kontakt til os, kører vi med det samme ud fra vores placering, så vi kan nå frem til dig hurtigst muligt. Det vil oftest kun tage et kvarters tid at få låst din dør op. Det er altid en træls situation, når man grundet et øjebliks glemsomhed ikke har adgang til sin bil eller sin bolig. Derfor søger vi at være så effektive så mulige, så du hurtigt kan komme videre med dagens gøremål. Vores priser afhænger af, hvornår på dagen, du har brug for hjælp, og hvilken dag i ugen, der er tale om. Vores timepriser inkl. moms ser således ud:  

  • Dagtimer i hverdage: 725 kr. Pr. påbegyndt time (startpris ved oplukning er også 725 kr.)
  • Aften/weekend/helligdage: 2000 kr. pr. påbegyndt time
  • Nat: 3000 kr. (kun for erhvervskunder) pr. påbegyndt time

 

Vi er eksperter i låseservice: få åbnet din dør uden skader

Det er vigtigt, at du overlader oplukningen af låse til professionelle. Der er først og fremmest forskellige stykker specialværktøj, der eventuelt skal tages i brug afhængigt af, hvilken lås, der er tale om. Hvis du selv forsøger at lukke låsen op, kan du også risikere, at du gør yderligere skade på låsesystemet. Hvis der skulle være rust eller lignende i din nuværende låsecylinder, kan det være, at låsen ikke kan benyttes efter, at den er blevet lukket op. I sådan et tilfælde konsulterer vi selvfølgelig dig først, så du er indforstået med, hvad der foregår.