Terrassedørslåse

Det er vigtigt at holde terrassedøren låst, når boligen er forladt. Terrassedøren er en yndet indgang for tyven fordi han kan arbejde uset der, ligesom terrassedøren ofte bruges som udgang med tyvekoster under armen. Via terrassedøren kan tyvekosterne bæres ud, uden at naboer eller andre lægger mærke til det. Ruko tilbyder to forskellige terrassedørlåse – med kode eller med nøgle.

Terrassedørgreb med kode – Code Handle

Ruko Code Handle er et smart og innovativt greb med kodetastatur til terrassedøre, altandøre og vinduer. Grebet har indbygget et lille tastatur, så det blokeres i låst position. Brugeren skal blot trykke på en rød knap for at låse grebet, og det åbnes ved at indtaste en sekscifret kode. Der er altså ikke behov for en nøgle. Grebet leveres med fabrikskode, som er let at ændre og koden huskes under batteriskifte, så Code Handle er lige til at gå til og let at installere.

Med Ruko Code Handle skal man ikke længere finde nøglen frem hver gang, man skal en tur ud på terrassen. Code Handle, der passer til alle gængse typer kantstanglåse, leveres i blank krom og mat krom.

Terrassedørgreb med nøgle

Ruko’s terrassedørsgreb, der kan låses både inde- og udefra, medvirker til at gøre boligen mere sikker. Terrassedørsgrebet er forsynet med en godkendt lås, som med en indvendig låse-cylinder forhindrer, at en tyv, der er brudt ind gennem vinduet, nemt kan lukke sig ud af terrasse-døren.

Grebet virker desuden præventivt, for med en udvendig låsecylinder kan indbrudstyven se, at der er låst og dermed sværere at komme ud. Til grebet følger en dørgrebskobling, der fungerer som brudsikring, så det er koblingen, der går i stykker og ikke låsen, i tilfælde af forsøg på indbrud.

Ruko terrassedørsgreb gør det muligt at tage nøglen ud i åben stilling, så man på den måde til daglig kan lukke terrassedøren uden at låse. Terrassedørgrebet, der passer til alle gængse typer kantstanglåse, leveres i blank krom, mat krom og hvid. Det kan forsynes med fx Garant Plus eller Serie 1200 cylinder.

Terrassedørslåse i Hørsholm, Nordsjælland

Vi kører ud fra Hørsholm og Fredensborg og har typisk kunder i Nivå, Birkerød, Hillerød, Humlebæk og resten af Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige låse, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 45 86 01 10 eller skrive os en e-mail på langhoff.laase@mail.dk – så tager vi gerne en uforpligtende snak.