Låse

Alt i låse – når kun det er bedste er godt nok

Låse er ikke bare låse. Som professionelle og erfarne låsesmede er vi naturligvis udmærket klar over dette. Først og fremmest er der kvaliteten af låsene, som i høj grad kan variere. Her hos Langhoff Låseservice benytter vi os selvfølgelig kun af markedets bedste og mest kvalitetssikrede låse, som er essentielle for, at vi kan sikre dit hjem mod indbrud. Dertil kommer, at der også findes et væld af forskellige typer låse, som fx:

Connect låsekasser
Hængelåse
Terrassedørslåse
Vindueslåse

 

Fingeren på pulsen og sikkerheden i fokus

Som passionerede og nysgerrige låsesmede holder vi altid fingeren på pulsen inden for den nyeste teknologi og de nyeste produkter. Vi brænder nemlig for den høje låsesikkerhed, og ved at holde os opdateret på udviklingen sørger vi altid for at være klædt bedst på til at kunne tilbyde de bedste låse til vores kunder.

Låse vi kan stå inde for

Netop derfor bruger vi Connect låsekasser fra Ruko og Dorma. De mekaniske låsekasser sætter en utrolig høj standard for sikkerheden, og de passer til stort ser alle slags døre. Vi bruger generelt kun låse, der matcher vores høje krav om sikkerhed, og som vi som fagfolk kan stå inde for. Så uanset om du er på udkig efter hængelåse, terrassedørslåse eller vindueslåse, kan vi garantere, at sikkerheden er i top her hos os.

Kontakt os allerede i dag

Vi tilbyder både mekaniske og elektroniske låse, som fx Ruko Code Handle, der fungerer til både terrassedøre og vinduer. Hvis du er bosiddende i fx Hørsholm, Fredensborg, Nivå, Birkerød, Hillerød, Humlebæk eller resten af Nordsjælland eller Storkøbenhavn og er interesseret i at høre mere om vores forskellige låse, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 45 86 01 10 eller skrive os en e-mail på langhoff.laase@mail.dk – så tager vi gerne en uforpligtende snak om din situation.