Ruko

Ruko låse og låsesystemer – når kvalitet og sikkerhed går hånd i hånd

Det er svært at snakke om låse og låsesystemer uden at nævne Ruko. For igennem flere generationer har Ruko været en sværvægter på markedet, og i dagens Danmark ser du da også Ruko låse og Ruko låsesystemer, ligegyldigt hvor du kigger hen. Men producenten er heller ikke blevet et flagskib uden årsag. For kvaliteten på deres låse og låsesystemer er bestemt ikke til at tage fejl af. Her hos Langhoff Låseservice forhandler vi derfor en lang række Ruko låse og Ruko låsesystemer, som fx:

– Garant Plus
– Serie 1200
– Serie 600 og 500

– Triton 501
– Merkur 401

Forskellige sikringskrav

Selvom Ruko låsesystemer har kvaliteten som fællesnævner, varierer de, når snakken falder på sikringskrav. Dette er ikke et spørgsmål om gode eller dårlige låsesystemer. Snarere handler det om, hvad dit behov er. Fx er Serie 600 og 500 ikke velegnet til din boligs yderdøre, mens de sagtens kan være tilstrækkelige i andre henseender. Vælger du til gengæld et låsesystem som Garanti Plus får du en enorm sikker løsning, som er perfekt til yderdøre i privat beboelse.

Ring til os for en uforpligtende snak

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende Ruko låse og Ruko låsesystemer, er vores telefon altid åben. Nummeret er 45 86 01 10, og vi tager gerne en uforpligtende snak omkring hvilke låse og låsesystemer, der kan være relevante for dig. Vi kan også træffes på e-mail langhoff.laase@mail.dk. Uanset om du er fra Hørsholm, Fredensborg, Nivå, Humlebæk, Hillerød, Birkerød eller andetsteds i Nordsjælland eller Storkøbenhavn, glæder vi også til at hjælpe dig!