Adgangskontrol

Adgangskontrol – for dig der ønsker fleksibilitet og brugervenlighed

Vi er stolte af, at vi kan tilbyde fleksibel, sikker og brugervenlig adgangskontrol fra SALTO. Deres adgangskontrolsystem er et af markedets bedste og mest anerkendte af sin slags, og her hos Langhoff Låseservice benytter vi os netop af systemet pga. vores eget høje krav om sikkerhed og kvalitet.

Bliv fri for nøglekaosset

Der er mange fordele ved at gøre brug af adgangskontrol. Først og fremmest er der de rent praktiske forhold, som bl.a. tæller, at man bliver fri for nøgler, da brugerne af adgangskontrollen vil benytte sig af brikker eller adgangskort i stedet. Disse er i øvrigt nemme at erstatte, hvis de bliver væk, ligesom de også bare kan slettes fra systemet, hvis I er nervøse for, at de skulle falde i de forkerte hænder. Det er samtidigt også nemt at holde overblik over brugernes færden, og systemets fleksibilitet kommer også til udtryk ved, at det er nemt at kontrollere brugernes adgangsrettigheder og lave tidsstyret adgang.

Perfekt til erhverv, institutioner m.m.

Alle disse fordele gør, at adgangskontrol er utroligt populært blandt fx hoteller, større arbejdspladser, boligselskaber, skoler, institutioner og fitnesscentre, idet de mange gæster og skiftende brugere ikke er ensbetydende med, at der hele tiden skal laves nye nøgler. Med adgangskontrol er det nemt at styre, hvem der har adgang til din bygning. Vi har leveret og monteret adgangskontrolsystemer i byer i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, som fx Hørsholm, Fredensborg, Hillerød, Birkerød, Nivå og Humlebæk. Kontakt os allerede i dag på telefon 45 86 01 10 eller e-mail langhofflaase@mail.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om de mange muligheder med adgangskontrol. Vi glæder os til at høre fra dig.