Salto Adgangskontrol

SALTO systemet er et brugervenligt adgangskontrolsystem, der giver fleksibilitet, sikkerhed og daglig brugerkomfort. Fordelene ved SALTO er bl.a.:

– Eksisterende låsesystemer og låsekasser kan bruges
– Kan kombineres med eksisterende låsecylindre
– Kan monteres med arkitekttegnede dørgreb (bl.a. Arne Jacobsen og d line)
– Bygningen skal ikke kabelføres
– Identifikationsmedier efter behov (Nøglebrik, Chipkort eller Berøringsfri kort)
– Ingen dyre installationsomkostninger
– Dansk installations- og brugermanual

Løsninger til åbne brugergrupper

Løsninger til åbne brugergrupper henvender sig specielt til virksomheder, hoteller, kongrescentre, sports- og motionscentre, der er kendetegnet ved mange brugere. Disse typer installationer er baseret på sikker og stabil adgangskontrol med mulighed for tidszoner og begrænset adgang.

Hotelgæster opholder sig i en begrænset periode, hvorefter adgangen til værelset automatisk udløber. En anden vigtig faktor er kort indtjekningstid i receptionen. Med SALTO systemet mindskes indtjekningstiden, da adgangskontrollen aktiveres øjeblikkeligt.

SALTO systemet kan tilsluttes andre typer produkter såsom energisparekontakter og safetybokse. Salto systemet kan selvfølgelig integreres til bookingsystemer. Der er også mulighed for integration med tidsregistreringssystemer, betalingssystemer mm.

Løsninger til lukkede brugergrupper

Lukkede brugergrupper defineres som institutioner og virksomheder med mange grupperinger af brugere med begrænset adgang. Her har systemadministration, komfort og sikkerhed høj prioritet.

Denne brugergruppe er konstant, idet nøglerne anvendes længe af de samme personer. Kontrol af adgangsbetingelser, tidsstyring og trafikdata er af afgørende betydning for den ideelle løsning til lukkede brugergrupper.

Ved at kombinere adgangsbetingelser, tidsstyring og trafikdata skabes flere niveauer af sikkerhed. Og derved en helt ny dimension og fleksibilitet i adgangskontrol til lukkede brugergrupper med minimale krav til vedligeholdelse.

Kontakt os for nærmere rådgivning om SALTO adgangskontrolsystem.

 

Download:

saltopdfimg

Salto
Adgangskontrol

saltoprodpdfimg

Salto
Wireless