Omkodning af låse

Langhoff Låseservice: Din autoriseret låsesmed til omkodning af låse

Hos Langhoff Låseservice sætter vi en dyd i at udføre alle opgaver – store som små – med lige dele effektivitet, grundighed og faglig stolthed. Derfor er du garanteret, uanset opgavens karakter, at vi løser denne med kvalitetsrige produkter til en konkurrencedygtig pris. Der kan være mange gode grunde til at få omkodet sine låse. Det kan være i forbindelse med, at du har mistet en nøgle, har haft indbrud eller lige er flyttet i en ny bolig. Dette hjælper vi gerne dig med så hurtigt som muligt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

 

Vi er eksperter i sikkerhedsløsninger til private og virksomheder

Vi tilbyder omkodning af låsesystemer fra RUKO og Dorma RS8. I de fleste hjem vil låseprofilerne være fra Ruko eller Dorma, hvilket også er de mærker, vi selv benytter os af, når vi skal installere nye låsesystemer hos en kunde – det er simpelthen de bedste på markedet. Når du hyrer os til en omkodning af dine låse, bliver de eksisterende nøgler uanvendelige, hvorfor vi selvfølgelig har nye sæt klar til dig i den mængde, du har ønsket.

 

Sådan omkoder vi dine låse

Rent teknisk foregår en omkodning ved, at stifterne inde i selve låsecylinderen bliver udskiftet med nye stifter af en anden længde og facon. Omkodning af låse kræver derfor også stor præcision og erfaring, og det bør derfor kun gøres af autoriseret låsesmede som os, der er uddannede og kompetente fagfolk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud til dig på omkodning af dine låse samt rådgivning om, hvordan du kan forbedre sikkerheden i dit hjem eller din virksomhed. Ring på 45860110 eller skriv til os på langhoff.laase@mail.dk