Låsesystemer

Få øget sikkerhed med låsesystemer fra Ruko og Dorma

Her hos Langhoff Låseservice forhandler vi kun markedets bedste låsesystemer med høje sikringskrav. Der kan være mange fordele ved at have et låsesystem, og det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle låsesystemer er mere egnede til fx udvendige døre end andre. Vi tilbyder forskellige låsesystemer fra:

– Ruko
– Dorma

Øg fleksibiliteten og sikkerheden på arbejdspladsen

Vi har altså et stort udvalg af låsesystemer fra Ruko og Dorma. Alle låsesystemerne er naturligvis patenterede, hvilket blot er et eksempel på, at der værnes om sikkerheden. Mange virksomheder fx vælger at få et mekanisk låsesystem. For med en total udskiftning af arbejdspladsens låse, kan der skræddersys et system i hele bygningen, hvor nogle brugere kan få total eller begrænset adgang til bygningens døre. Det vil sige, at der kan designes et system, hvor alle blot har én individuel nøgle. Det er et fleksibelt, bekvemt og effektivt system, hvor eksempelvis lokaler, der kræver et højt sikkerhedsniveau, kan få en lås, som kun få har adgang til.

Låsesystemer til private

Mange af vores låsesystemer er dog også velegnede til privat beboelse, som fx Ruko Garant Plus, der lever op til alle sikringskrav. Dette låsesystem udmærker sig fx ved, at kopiering af nøgler kan kun ske, hvis man oplyser en personlig kode, ligesom de patenterede højteknologiske låsecylindre både er bore- og dirkesikrede. Læs mere her på siden eller kontakt os på telefon 45 86 01 10 eller e-mail langhoff.laase@mail.dk, hvis du vil blive klogere på de respektive låsesystemer, og hvilket der passer dine behov. Vi kommer også gerne ud til dig i Hørsholm, Fredensborg, Birkerød, Hillerød, Nivå, Humlebæk og resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi ser frem til at høre fra dig.