Udskiftning af låse

Få udskiftet dine låse og slip utrygheden

Der kan være flere grunde til, at du har brug for at få udskiftet dine låse, men oftest kommer kunder til os med et ønske om at modarbejde utryghed i hjemmet eller i virksomheden. Det kan være, at du har været udsat for tyveri eller har mistet en nøgle, at din nøgle er blevet slidt eller låsecylinderen forældet. Når vi anbefaler en udskiftning af dine lås fremfor en omkodning, er det oftest, fordi låsecylinderen og selve sikkerhedssystemet ikke længere er tidssvarende. Med en fuld udskiftning af låsene og låsesystemet af os hos Langhoff Låseservice, vil du derfor opnå den højest mulige sikkerhed.

 

Udskiftning af låse gælder ikke kun hoveddøren: låse til hele huset

Hos Langhoff Låseservice har vi stor erfaring med udskiftning af al verdens låse – på alle timer af døgnet –, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med alle typer låseprofiler. Der er jo ingen hemmelighed, at der er flere indgange til et hjem end hoveddøren, men de bliver desværre ofte overset, når man installerer låse i hjemmet. Vi hjælper vores kunder med mekanisk og elektronisk sikring af alt fra postkasser til vinduer og kælderdøre. Vi assisterer også virksomheder på tværs af Sjælland, der har brug for sikkerhedssystemer til ex lagerhallen eller med installation af automatiske dørlukkere med mere.

 

Et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris

Hvis du leder efter en professionel, kompetent og pålidelig låsesmed, der kan vejlede og rådgive dig i, hvad et godt sikkerhedssystem er, så er du kommet til det rette sted. Vi kommer gerne ud og foretager et gratis sikkerhedstjek af jeres hjem eller virksomhed, så vi samlet kan komme med et uforpligtende tilbud på, hvordan det kan optimeres. Tag kontakt til os allerede i dag på tlf. 45860110 eller email langhoff.laase@mail.dk for et uforpligtende tilbud. – vi glæder os til at høre fra dig!