Låsesmed Humlebæk

Langhoff Låseservice: din garanti for sikkerhed i Humlebæk

Hos Langhoff Låseservice har vi i over 40 år brugt vores faglighed, erfaring og kompetence til at optimere eller geninstallere sikkerhed hos private, erhverv og det offentlige i og omkring Humlebæk. Vi bryster os ved vores faglige stolthed, hvorfor vi løser alle slags opgaver med lige stor effektivitet, grundighed og kvalitet til en konkurrencedygtig pris.  Vi tilbyder alt fra reparation efter indbrud til tyverisikring og generel låseservice, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for ydelser i disse kategorier.

 

Vi er kompetente inden for tyverisikring med den nyeste teknologi

Vi er stolte af vores faglighed, hvorfor vi konstant er opmærksomme på nye udviklinger inden for faget. På denne måde garanterer vi vores kunder, at vi er kompetente inden for den nyeste teknologi og tyverisikring af hjemmet i forbindelse hermed. Det er vigtigt, at man kan føle sig tryg bag hjemmets dør, og vi tilbyder derfor et gratis sikkerhedstjek til dig, der befinder dig i Humlebæk og omegn. Efter sikkerhedstjekket tager vi en snak med dig om, hvad vi vil anbefale i forhold til optimering af dine sikkerhedssystemer. Det kan være alt fra automatiske dørlukkere til terrassedørslåse og låsekasser.

 

Har du spørgsmål til din boligs sikkerhedsforanstaltninger? Vi tilbyder råd og vejledning

Der kan være mange grunde til, at man er interesseret i at få kompetente øjne til at se på ens sikkerhedssystemer. Hvis du eksempelvis lige er flyttet i en ny bolig, tidligere har oplevet tyveri eller blot er nysgerrig på, hvad du kan optimere, så tag kontakt til os hos Langhoff låseservice til en uforpligtende samtale. Vi har serviceret mange glade kunder i Humlebæk, og vi står altid klar til at påtage os den næste lokale opgave.

Kontakt os i dag på tlf. 45860110 eller skriv til os på langhoff.laase@mail.dk for et uforpligtende tilbud.